Verzekeren zonnepanelen

Uw zonnepanelen verzekeren.

U staat op het punt een zonnepanelen-installatie aan te schaffen of u hebt dat zojuist gedaan. Een goede keuze.

Echter uw zonnepanelen-installatie is een hele uitgave en omdat uw installatie u geld oplevert, wilt u geen risico lopen. Maar wat gebeurt er als uw zonnepanelen worden gestolen, uw installatie uitvalt door blikseminslag of hagelschade optreedt.

Als Van der Sande Allround Services vinden wij het verstandig dat u uw zonnepanelen op een goede wijze verzekerd. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Solar Insurance & Finance. Als u een zonnepanelenverzekering afsluit bij Solar Insurance & Finance, dan kiest u voor zekerheid.

Waarom een zonnepanelenverzekering van Solarif?

  1. Gemak. In één keer een volledige dekking geregeld voor uw kostbare zonnepanelen.
  2. Zorgeloos. Er is nooit sprake van onderverzekering met alle gevolgen van dien.
  3. Geen discussie of uw zonnepanelen wel of niet worden gedekt door uw woonhuisverzekering of dat u uw zonnepanelen had moeten verzekeren via een glasverzekering.
  4. In geval van diefstal moet er veelal sprake zijn van braak, echter in het geval van zonnepanelen is er meestal geen sprake van braak. Bij ons is er gewoonweg sprake van diefstal als uw zonnepanelen weg zijn, ongeacht het wel of niet aanwezig zijn van sporen van braak.
  5. Compensatie van uw productieverlies.
  6. Solarif werkt samen met solide internationaal werkende verzekeraars.
  7. Solarif biedt zekerheden.
  8. Jaarlijks opzegbaar.


Wilt u meer informatie?

Op de site www.solarif.com kunt u meer informatie vinden. Heeft u vragen over de zonnepanelenverzekering, dan kunt u Solar Insurance & Finance bereiken via info@solarif.com.

Aanvragen van een zonnepanelenverzekering

U kunt direct online uw zonnepanelenverzekering aanvragen, nadat u eerst keurig een berekening ziet van de premie. Gemakkelijk toch?

Klik op het logo voor uw aanvraag