Kozijnen plaatsen

U vraagt zich af hoe het plaatsen van kozijnen in zijn werk gaat?

Het plaatsen van kozijnen hoeft in ieder geval niet veel overlast met zich mee te brengen als er op een georganiseerde manier te werk wordt gegaan.

Rekening houden met diverse factoren

Er moet rekening gehouden worden met vele factoren. Bij het plaatsen van een nieuw kozijn moet er een ruimte worden gemaakt in de muur met behulp van een muurzaag. Ook is van belang of er een latei geplaatst moet worden, dit is de draagbalk boven het raam. Er moet rekening worden gehouden met de ruimte tussen het kozijn en de stenen, maar ook de bevestiging van het kozijn is van groot belang. Zo spelen er nog vele factoren mee.

Kozijnen van de hoogst mogelijke kwaliteit

Al deze belangrijke factoren kent Van der Sande Allround Services als geen ander en wij plaatsen kozijnen dan ook zonder dat u hiervan overmatige hinder van ondervindt. Wij maken alle kozijnen op maat en deze worden op locatie gemonteerd. Dit geeft de garantie dat onze kunststof kozijnen altijd perfect passen en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Uiteraard tegen een scherpe prijs zoals u die van Van der Sande Allround Services mag verwachten.

Dé voordelen van Van der Sande Allround Services Kozijnen:

Altijd exclusief maatwerk
Enkel gebruik van A-klasse producten
Plaatsing binnen één dag
garantie
Royale keuze uit materialen, modellen en kleuren