Kast

Als u een kast op maat wilt laten maken die naar uw wensen ontworpen is, kunnen we u thuis ontmoeten. We kunnen dan bespreken hoe u de kast in gedachten heeft, wat voor soort kast u wilt en waar de maatkast geplaatst moet worden. Door onze ervaring kunnen we een goede inschatting maken van wat u precies wilt en eventueel andere mogelijkheden bespreken. Het is voor ons belangrijk dat we samen met u tot een resultaat komen dat precies aansluit op uw wensen. Wij zullen voor u een kleine blik geven wat voor soort kasten Van der Sande Allround Services kunnen maken.

 

Bibliotheekkast

Als u een bibliotheekkast op maat wilt laten maken, bent u bij Van der Sande Allround Services aan het goede adres. Wij bieden de mogelijkheid om de Bibliotheekkast zo in te richten dat die aansluit bij uw benodigdheden, bijvoorbeeld als u een TV-kast en een bibliotheekkast wilt combineren. De vormgeving van de kastkan aangepast worden aan de stijl van uw interieur, zodat het samen een kloppend geheel vormt. In deze kast kunnen verschillende zaken opgeborgen worden: 
• Boeken 
• CD-kast 
• LP-kast 
• E.d. 

We beschikken tevens over een brede materiaalkennis zodat er veel verschillende ontwerpen mogelijk zijn.

 

Boekenkast

Boekenkasten zijn de ideale manier om uw boekencollectie stijlvol en handzaam op te bergen. Bij Van der Sande Allround Services kunt u een boekenkast op maat laten ontwerpen, zodat u een echte maatwerkboekenkast krijgt die precies aansluit op uw boekencollectie, en op het interieur van uw huis. Er zijn verschillende types: 
• Openboekenkast 
• Gesloten boekenkast met deuren 
• Boekenkast met achterwand 
• Kast zonder achterwand geeft een meer dieptewerking 

Schappen, lades en deurtjes kunnen gecombineerd worden zodat de boekenkast naast een passende vormgeving ook over een handige indeling beschikt. Hierbij houden we rekening met de verschillende grote boeken.

 

Dressoir

Het dressoir heeft een comeback gemaakt de laatste jaren, en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de meeste interieurs. Van der Sande Allround Services kan een op maat gemaakte dressoir voor u ontwerpen, die precies past in de stijl van uw huis. Ook wordt er rekening mee gehouden waar het dressoir komt te staan, zodat de indeling past bij de functie.

 

Openkast

Open kasten zijn ideaal om de inhoud van de kastop een stijlvolle manier ten toon te stellen. Tevens benadrukken open kasten de ruimtelijkheid van een kamer. Van der Sande Allround services kan voor u een op maat gemaakte openkast ontwerpen die de eigenschappen van een kamer benadrukken, bijvoorbeeld door de kast om een deuropening te maken. Naast een passende vormgeving wordt de openkast ook zo handig mogelijk ontworpen

 

TV-kast

Van der Sande Allround Services kan een tv-kast op maat ontwerpen die precies goed aansluit bij uw tv, maar ook bij de rest van uw interieur. Ook kan de maatwerk kast ingedeeld worden zodat u bijvoorbeeld uw DVD collectie of tv ontvanger goed kunt neerzetten. Wij gebruiken veel glazendeuren om het niet te zwaar te maken en de afstandsbediening gaat er door heen, als voordeel dat de deur niet open hoeft. Zo maken wij de maatkasten. We kunnen de tv-kast op verschillende manieren verwerken: 
• In het zicht 
• Achter deuren of klep 
• Achter schuifdeur 
• Met TV arm of muurbeugel 

 

Vitrinekast

Als u een beeld of ander mooi voorwerp heeft dat u wilt tentoonstellen in uw eigen huis is een vitrinekast ideaal. Ook is een vitrinekast een handige kast met opbergmogelijkheden, aangezien je het niet hoeft te openen om te zien wat er in staat. Door verschillende materialen te gebruiken kan Van der Sande Allround Services er ook voor zorgen dat de vitrinekast goed in uw interieur past.

 

Eikenkast

Eiken is een van de meest sterke houtsoorten, en is daarom een goed materiaal voor een kast. U kunt bij Van der Sande Allround Services kasten op maat laten maken die volledig uit eiken bestaan, of die eiken elementen bevatten. Daarbij wordt ook gekeken naar de functionaliteit van de kast, en hoe de eikenkast in uw interieur past.

 

Keukenkast

Keukens worden vaak als een geheel geïnstalleerd en het is dan ook moeilijk om de stijl van uw keuken te veranderen zonder een nieuwe keuken aan te schaffen. Keukenkasten worden bij Van der Sande Allround Services in de eigen meubelmakerij geproduceerd. De Stijl van de maatkeukenkast moet aangepast worden aan uw bestaande keuken, zonder dat u een hele nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. Door de deuren en panelen van een keukenkast opnieuw te ontwerpen, kan de stijl van uw keuken gemakkelijk veranderd worden of te wel keukenrenovatie.

 

Schuifkast

Schuifkasten hebben het voordeel dat er geen ruimte verloren gaat door draaiende deuren. Van der Sande Allround Services kan schuifkasten op maatvoor u ontwerpen en maken, zodat de indeling voor u persoonlijk het meest handig is. Naast het indelen van de schuifkast wordt ook het uiterlijk afgestemd op uw persoonlijke wens

 

Wandkast

Wandkasten zijn er in verschillende vormen en maten, maar bij Van der Sande Allround Services heeft u de mogelijkheid om een wandkast te laten ontwerpen die persoonlijker is dan de standaard wandkasten.Fingertouch kasten bevatten namelijk uw eigen vingerafdruk. Fingertouch symboliseert het belang van persoonlijke kracht, dat met genoeg volharding alles in uw leven in goud kan veranderen, en dan niet alleen op het materiele vlak.

 

Inloopkast

Door een kamer om te bouwen tot inloopkast, kunt u veel extra opbergruimte creëren. Als u een inloopkast op maat wilt laten ontwerpen, kunt u bij Van der Sande Allround Services terecht. Bij het ontwerp wordt er rekening gehouden dat de ruimte zo efficiënt en praktisch mogelijk wordt benut, en dat het ontwerp in lijn is met de stijl van uw huis.

 

Slaapkamerkast

Van der Sande Allround Services kan kasten op maat of werkkasten ontwerpen en maken die precies in uw slaapkamer passen, waardoor ze ruimtebesparend zijn. De standaard slaapkamerkasten nemen vaak veel ruimte in en omdat bedden ook groot zijn is het lastig om een slaapkamer goed in te delen. Een Maatkast houdt ook rekening met de stijl van uw slaapkamer. U bespaart dus ruimte met een maatkast die ook in uw interieur past. Het interieur van de slaapkamerkast passen we aan met uw wensen: 
• Schappen 
• Laden 
• Kledingroede 
• Kledinglift 
• Verlichting LED 

 

Computermeubel

Een computermeubel past vaak net niet bij uw computer en alle bijbehorende elektronica. Achter de computer is het meestal ook een wirwar van draden die niet mooi zijn weggewerkt. Als u een computerkast op maat door Van der Sande Allround Services laat ontwerpen heeft u deze problemen niet. Het ontwerp kan aangepast worden voor uw pc, Imac, Apple en uw interieur, zodat de functionaliteit en de vormgeving allebei van goede kwaliteit zijn.

 

Gangkast

Gangen zijn meestal smal, dus is het belangrijk om een gangkast te vinden die de juiste verhoudingen heeft. Bij Van der Sande Allround Services kunt u een kast laten ontwerpen die niet alleen het juiste formaat heeft, maar ook past bij het interieur van de gang. Zo kan het behang van de gang bijvoorbeeld in de gangkast op maat verwerkt worden, of kunnen de deurtjes van de kast in dezelfde stijl als de voordeur gemaakt worden. 

 

Kledingkast

Universele kledingkasten of ook linnenkasten houden geen rekening met de hoeveelheid of soort kleding van de koper. Doordat ze algemeen ingedeeld zijn, wordt de ruimte in de kledingkasten niet optimaal benut. Bij Van der Sande Allround Services kunt u een kledingkast op maat laten ontwerpen die voldoen aan uw wensen, op functioneel en esthetisch gebied. De kledingkast zonder deuren wordt Walk-in-closet genoemd. Wij helpen u graag met het tot stand komen van het ontwerp van deze Kledingkasten. Er kunnen verschillende systemen in de kast verwerkt worden: 
• Laden (soft close systeem) 
• Verlichting LED of Halogeen 
• Schoenen laden 
• Laden voor dassen 
• Kledinglift