Verkoopklaar maken

 

Uw huis verkoopklaar

Als u uw huis in de verkoop zet, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt verkocht. En dan het liefst voor de vraagprijs. De eerste indruk die uw woning op een potentiële koper maakt, is van doorslaggevend belang. En daar gaat het vaak mis. Veel mensen hebben hun huis onvoldoende klaargemaakt voor de verkoop, waardoor het potentiële kopers afschrikt. 


Daardoor blijft de woning vaak onnodig lang te koop staan, om vervolgens voor een te lage prijs verkocht te worden. Met een goede voorbereiding kunt u dit voorkomen.

 

Verkoopstyling

Bij de verkoop van uw huis is het van groot belang dat uw woning er zo optimaal mogelijk uitziet en goed aanvoelt. Net zoals het voor u belangrijk is om u goed te voelen in uw huis, zo is dit ook van belang voor een potentiële koper. Deze moet zich als het ware meteen thuis voelen en een goed gevoel krijgen zodra hij de drempel van uw woning overgaat

De presentatie van uw huis en dan met name de eerste indruk is bepalend voor het koopproces. Volgens deskundigen zijn de eerste 15 seconden het belangrijkst. Verder staan er op dit moment gemiddeld meer woningen te koop dan gebruikelijk en is de gemiddelde verkooptijd langer dan voorheen. Het is dus belangrijk om er positief tussenuit te springen.

  

Uw Woning Optimaal verkopen

Op het moment dat u een nieuwe woning koopt, komt het spannende moment van verkoop van uw oude woning. Vaak blijkt dit echter een last te zijn wat betreft het verkoop klaarmaken van de woning. U heeft uw energie hard nodig voor de plannen en beslommeringen voor het nieuwe huis en het oude huis blijkt dan ook nog te moeten worden opgeknapt. Toch is dit een heel belangrijk punt voor de verkoop van uw woning. Met minimale middelen kunt u uw huis aardig opwaarderen. Voor diegenen die geen tijd of energie meer hebben om deze klus aan te pakken bieden wij onze diensten aan.  

  

Resultaat

U investeert tijd/geld in het verkoopklaarmaken van uw woning maar dit betaalt zich altijd terug. Uw huis wordt eerder verkocht en u kunt uw vraagprijs opschroeven. Mocht u geen tijd hebben om uw huis verkoopklaar te maken dan bieden wij u vrijblijvend een offerte aan. U kunt zich dan volledig concentreren op uw nieuwe woning