Schilderwerkzaamheden
Schildersbedrijf van der Sande is thuis in de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden. Als een ambachtelijk schildersbedrijf voeren zijn diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderwerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard zowel binnen als buiten.


Liefde voor het vak
De schilders van Schildersbedrijf van der Sande zijn erg bedreven en koesteren hun liefde voor het vak, exact zoals ambachtslieden dat doen. Dit maakt van het schildersbedrijf de beste keus voor het uitvoeren van schilderwerken. Alle wanden, plafonds, vloeren, kozijnen en deuren – kortom, alle schilderwerkzaamheden, voorzien zij vakkundig van een nieuwe verflaag, welke er superieur uitziet.


Verftechnisch advies
Voor alle schilderwerken welke Schildersbedrijf van der Sande uitvoert, wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.

De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

Door dit systeem te hanteren waarborgt Schildersbedrijf van der Sande kwaliteit van het schilderwerk en geeft men een bepaalde zekerheid aan de klant.