Deskundigheid
Stuc- & Afwerkingbedrijf van der Sande B.V. streeft naar het creëren van meerwaarde van het onroerend goed en het bevorderen van het gebruiksgenot voor de bewoner en/of eigenaar. Jarenlange ervaring is de grondslag voor het bedrijf. Deskundigheid is mede hierdoor in overvloede vergaard.

Kiezen voor Schilder- & Afwerkingbedrijf van der Sande B.V. is kiezen voor een betrouwbaar bedrijf. Het verzorgen van een gedegen advies, het leveren van vakwerk en hoge kwaliteit zijn een van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf.


Kwaliteit
Bij Schilder- & Afwerkingbedrijf van der Sande B.V. staat kwaliteit bovenaan. De kwaliteit die wordt geleverd zit in de systematiek van werkzaamheden. Vakkundige en gemotiveerde medewerkers geven met hun deskundigheid en ervaring inhoud aan de gestelde wensen en eisen van de klant. Voorbereiding en planning vormen een basis voor de uit te voeren werkzaamheden.


Resultaatgericht
Een prachtig eindresultaat is de doelstelling voor elke klant. Met resultaatgerichte medewerkers wordt een specifieke ambacht vervult, welke garant staat voor een weldaverend resultaat.