Verwarming


Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwamingsinstallatie leveren en monteren? Van der Sande Allround services verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Voor een nieuwe, dan wel vervanging of uitbreiding van een installatie dient vooraf grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en wensen van u als gebruiker betreffende comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warmwater. Een professionele berekening is noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met onze groothandel kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen.

In alle woningen met schuifpui of glas tot op de grond zijn convectorputten een ideale oplossing. U houdt een onbelemmerd uitzicht op uw tuin gaan en wint behaaglijke warmte. Wij leveren en plaatsen convectorputten en verzorgen tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.