Ketels

Cv-ketels plaatsen of ketelvervanging is werk voor de vakman. Bent u op zoek naar een installateur voor het installeren van een verwarmingsketel? Voor de vervanging van uw cv-ketel of het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw cv-ketel bent u bij ons aan het vakbekwame adres. We zijn thuis in alle merken cv-ketels, combiketels en hr-ketels waaronder Remeha, Vaillant en Nefit.

Advies over de juiste cv-ketel

Een cv-ketel zorgt voor een goed verwarmd huis, een combiketel zorgt voor warmte in huis en warmwater uit de kraan. Bij een cv-ketel gaat het veelal om een hr-ketel, de energiezuinige cv-ketel variant. Een zuinige cv-ketel is de vr-ketel. Daarnaast is bij een vr-ketel geen waterafvoer nodig zoals bij een hr-ketel wel het geval is. Of u nu uw oude ketel wilt laten vervangen, van een vr- naar een hr-ketel wilt of een reparateur zoek voor uw centrale verwarming, wij helpen u snel, goed, en staan in voor een gedegen, vrijblijvend advies.

Onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel

Het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel is een goede keus. Regelmatig onderhoud verhoogt de veiligheid, geeft een langer levensduur van uw cv-ketel en verkleint de kans op storingen. Vraag naar onze voordelige cv-onderhoudsabonnementen.