Totaaloplossing
Van der Sande Allround Services verzorgt uw badkamer installatie graag voor u. Onder badkamer installatie verstaan wij niet alleen het plaatsen en gebruiksklaar maken van het sanitair, maar ook het betegelen, electra, leidingen verleggen  kunnen wij voor onze rekening nemen.

U hoeft niet meer naar verschillende bedrijven om uw badkamer installatie en betegeling te laten verzorgen. Wij werken samen met diverse groothandels die verscheidene showrooms hebben op meerdere locaties in Nederland, zodat er altijd een showroom bij u in de buurt is.

 

U weet met wie u te maken heeft
Bij de badkamer installatie heeft u vanaf het eerste moment met één vaste contactpersoon te maken tot de badkamer helemaal gereed is.

 

Het nieuwste op gebied van badkamerdesign
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de diverse soorten sanitair en hebben dan ook een ruim aanbod.

Werken met de nieuwste materialen en technologieën gaan wij niet uit de weg. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit.

Wij zullen bij u langs komen om de situatie te bekijken en maken vervolgens een afspraak in een showroom om de mogelijkheden voor de badkamer installatie en inrichting te bekijken.