Stappenplan werkwijze
In onderstaande tekst kunt u lezen wat onze werkwijze is. Voor elk tuinproject hanteren wij als hovenier dezelfde werkwijze, consumenten- en garantievoorwaarden.

Inventarisatie
Hoveniersbedrijf van der Sande maakt altijd een afspraak om uw tuin te komen bezichtigen en op te meten. Tijdens de eerste afspraak bespreken wij al uw wensen en ideeën. Vanuit onze expertise als hovenier zullen wij u adviseren bij het maken van stijl- en materiaalkeuze. Om u een goed beeld te geven van stijlen en materialen nemen wij diverse foto's en foldermateriaal mee.

Tuinontwerp
Indien gewenst werken wij uw tuin uit in een tekening. Het tuinontwerp geeft u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Naast het ontwerp maken wij vaak ook een beplantingsplan. Hierdoor krijgt u een nog beter beeld van uw toekomstige tuin.

Offerte
Wij verwerken alle kosten voor uw tuin in een werkomschrijvende offerte. In onze uitgebreide offerte wordt elk onderdeel uit de tuin apart berekend. Dit geeft u een duidelijk overzicht van alle kosten.

Bespreking offerte en tuinontwerp
Hoveniersbedrijf van der Sande maakt met u een tweede afspraak om het tuinontwerp en de offerte te bespreken. Per onderdeel lichten wij alle werkzaamheden, materialen en kosten toe. Indien gewenst kan er altijd een aanpassing gemaakt worden aan het ontwerp en de offerte.

Planning
Na goedkeuring van het tuinontwerp en de offerte maken wij met u een afspraak voor de start van de werkzaamheden. Circa één week voor aanvang nemen wij contact met u op om de laatste details door te nemen.

Tuinaanleg en/of tuinonderhoud
Op de afgesproken datum starten wij met onze werkzaamheden alles conform de overeengekomen offerte. Tijdens de werkzaamheden houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze medewerkers.

Oplevering
Nadat alle werkzaamheden aan uw tuin zijn uitgevoerd maken wij met u aan afspraak voor de oplevering. Tijdens de oplevering controleren we alle uitgevoerde werkzaamheden of deze volgens offerte en naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Daarnaast zullen wij u nuttige tips geven voor het toekomstige onderhoud van uw tuin.

Voor meer informatie over onze garantie en kwaliteit.