Referenties

Aanleggen tuin ( amsterdam ) 21-11-10 Van de Sande heeft een mooie nette tuin bij me aangelegd. Tegen een zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. Alles was netjes afgewerkt en ze dachten mee in oplossingen. Ook besparingen zoals bijvoorbeeld tweede hands tegels waren erg welkom. Daardoor heb ik een tuin binnen mijn budget weten aan te leggen. Daarna hebben ze ook nog sloopwerk in mijn woning uitgevoerd. Daarin waren ze wederom scherp geprijsd en werd alles binnen de planning opgelever.

Grindtegelterras aanleggen ( lisse ) 03-08-10 Is komen kijken, gaf nog een goede tip. Scherpe (mondelinge) offerte uitgebracht, via de mail bevestigd. Het werk was in één dag al klaar en ik ben tevreden. Het ligt er strak bij en alles was weer keurig aan kant (ik was zelf niet bij de uitvoering en dat vertrouwen is niet beschaamd). We kijken nu nog naar wat extra meerwerk. Kortom, wat mij betreft een aanrader.

Tuin bestraten ( den haag ) 28-04-10 Echt niets op aan te merken. Een heel mooi eindresultaat en ondanks dat het tegen zat (veel meer zaagwerk dan oorspronkelijk begroot) op tijd en naar volledige tevredenheid opgelost. Een absolute aanrader. Na het klaren van de klus werd zelfs het verpakkingsmateriaal - ondanks dat ik dat zelf ergens anders gekocht had, door ze opgeruimd. Topservice!