WELKOM


Glas kapot of inbraak gehad ? Van der Sande Allround Services helpt!
Problemen met uw glas of staat u voor een dichte deur? Van der Sande Allround Services helpt u snel verder. Blijf niet zitten met een kapot raam of glas, maar schakel een bekwame glas/sloten zetter in van ons allroundbedrijf. Een gebroken ruit zorgt niet alleen voor ongemak, het is ook onveilig. U kunt zich bezeren en de kans op een inbraak wordt vergroot. Laat schade aan uw glas daarom snel herstellen door te bellen naar het telefoonnummer: 06 1222 8344.

Glas/sloten in alle soorten en maten
Van der Sande Allround Services wil u te allen tijde tot dienst zijn, en daarom hebben wij een groot assortiment glas en sloten in allerlei verschillende soorten en formaten. Met precisie plaatst een ervaren glas/sloten zetter elk gewenst glas of slot, waar u maar wilt. Van veiligheidsglas en isolatieglas tot spiegels, glas-in-lood en thermopane of driepuntssloten tot anti inbraakstrip Onze groothandel heeft vrijwel iedere soort glas en slot op voorraad. Moeten we desondanks toch een glassoort of slot bestellen, dan is dat ook geen probleem: binnen een week is het geleverd en geplaatst.

Professioneel glasherstel en vervanging
Laat schade aan uw glas of sloten niet verwaarlozen. Een barst wordt een breuk en een kapot slot maakt het voor een inbreker gemakkelijker, voordat u het weet is uw raam stuk of staan er inbrekers in uw woning. Schakel Van der Sande Allround Services in en profiteer van onze kwalitatief hoge service en nette afwerking. Het afhandelen van de schade kost u in de meeste gevallen helemaal niks :wij handelen namelijk alles rechtstreeks af met uw verzekeraar!