Sfeervol en energiezuinig

Verlichting is een kwestie van smaak. Sommigen houden van klassiek, anderen van design. Verlichting zorgt voor ambiance. Maar ook voor veiligheid, overzicht en uitstraling. Als u het slim aanpakt ook nog voor verlichting van uw energienota.

Verschillenderuimtes, verschillendewensen

Een woonruimte, een kantoor, een restaurant en een winkel. Zestellenallenverschillende eisen aan de verlichting. In onze woonkamer moet het gezellig zijn, op kantoor streven we naar een inspirerende werkplek en bij een winkel zorgt mooie verlichting voor meer klandizie. Verlichting is een vak apart. Van der Sande Elektro helpt u graag met het opstellen van een functioneel verlichtingsplan. Een plan dat past bij uw wensen en uw doelstellingen.

Energiezuinigeverlichting

De milieuproblemen zijn iedereen bekend. En de stijgendeenergieprijzen, dat merken we allemaal. Energiebesparing is een hot item en staat ook bij ons hoog op de agenda. Met energiezuinige technieken zoals LED en hoogfrequente verlichting zijn we in ieder geval goed op weg.

LED

LED staatvoor light-emitting diode. Het is een verlichtingstechniek die als zeer energiezuinig en duurzaam bekend staat. Deze techniek dateert al uit de jaren ’20 maar is sinds kort weer sterk in opmars. LED’s zijn een uitstekend alternatief voor gloeilampen, halogeenspotjes en TL-verlichting.

 

Levensduur van een gloeilamp 1.000 uur

 

Levensduur van een spaarlamp 6.000 uur

 

Levensduur van een LED-lamp 50.000 uur

LED’s verbruiken ca. 80 % minder energie dan een gewone gloeilamp.

Hoogfrequente verlichting

Met hoogfrequente verlichting verbruikt u ca. 45 % minder energie dan met conventionele verlichting. De hogereaanschafprijsverdient u door de lagere energienota’s snel terug. Wij maken gedetailleerde energieberekeningen die exact aangeven wanneer de investering is terugverdiend.

Webshop

Van der SandeAllround Services beschikt over een groot assortiment lampen van klassiek tot design. In onze webshop kunt u kennis maken met de vele mogelijkheden die wij voor u kunnen leveren. Bij diverse lampen zit het plaatsen van de lamp er gratis voor u bij.