Effectieve communicatie voor vandaag én morgen

De ontwikkelingen in de telecommunicatie gaan razendsnel. Innovatieve technologieën, nieuwe producten en een groeiend aantal providers vechten om de aandacht van de klant. Een betrouwbaar advies is dan welkom. Van der Sande Elektro helpt u kiezen.

Welke eisen stelt u aan een telecommunicatiesysteem? En hoe zien uw behoeften er volgend jaar uit? Een goede keuze maken is niet eenvoudig. Het is een kwestie van analyseren, vooruitkijken en adviezen inwinnen. Kiest u voor een traditioneel systeem of voor IP Telefonie?

IP Telefonie, wat is dat?

IP Telefonie wordt ook wel Voice over IP genoemd. U belt via het internet of een ander IP-netwerk. Belangrijke voordelen zijn de lagere belasting van de netwerkcapaciteit, de kostenbesparingen en de mogelijkheid tot data- en videoverkeer. Met IP Telefonie bent uw helemaal klaar voor de toekomst. Meer weten? Onze telecommunicatie professionals vertellen u er graag meer over.

Panasonic: synonym voor kwaliteit

Van der Sande Elektro kiest voor kwaliteit. Daarom zijn we dealer van Panasonic-producten. Of het nu gaat om traditionele telecommunicatie of om IP technologie, Panasonic combineert het beste van beide systemen. Een uitstekende keuze dus. Voor vandaag én voor de toekomst.