24 uur per dag, 7 dagen in de week

Uw auto heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Hetzelfde geldt voor uw verwarmingsketel. En dat geldt natuurlijk ook voor elektrische installaties. Goed onderhoud is belangrijk. Met een regelmatige controle kunt u storingen en defecten voorkomen.

Waarom onderhoud?

Omdat voorkomen beter is dan genezen. Niemand zit tewachten op storingen of andere ongemakken. Degelijke controles en een tijdige vervanging van componenten zorgen ervoor dat uw installatie optimaal functioneert. Het aanleggen van een elektrische installatie is één ding. Maar het onderhoud is minstens zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw elektrische installatie up to date blijft.

Is onderhoud verplicht?

Een regelmatige onderhoudsbeurt is niet alleen nuttig, vaak is het ook verplicht. Voor brandmeldingsystemen en ontruimingsinstallaties gelden wettige verplichtingen. Van der Sande Elektro is een gecertificeerd bedrijf voor brandbeveiliging. Volgens de officiële normen voor brandveiligheid moet uw installatie een regelmatige inspectie ondergaan. Zo weet u zeker dat alles probleemloos functioneert.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract?

U bent verzekerd van kwaliteit. Wij onderhouden uw installaties met zorg, vakmanschap, op tijd én conform de wettige verplichtingen. Als totaalspecialist verzorgen we niet alleen het onderhoud van uw elektrische installatie, maar ook van datanetwerken en systemen voor telecommunicatie, verlichting, brand- en inbraakbeveiliging. En als het nodig is, staat onze technische dienst 24/7 voor u klaar.

Nen 3140 elektrische keuringen:
Wij verzorgen ook de keuring van uw elektrische installatie.

24/7 Servicedienst
Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Noodnummer storingsdienst
(24 uur per dag, 7 dagen in de week)