WELKOM

Op zoek naar een Electricien dat zijn vak verstaat? Dan bent u bij van der Sande Allround Services aan het juiste adres. Met de grootste betrokkenheid leveren wij tal van diensten. Uw opdracht is onze zorg met een prachtig eindresultaat!

Al jaren een begrip

Van der Sande Allround services is al meerdere jaren een begrip in heel Nederland. Vanuit de vestiging in ‘s-Gravenzande vormen de inmiddels 16 medewerkers een breed vak van talloze vaardigheden. Samen met haar medewerkers vormt het bedrijf een krachtige symbiose, die balans brengt in de belangen én de wensen van elke opdrachtgever.

Vakgebieden

Uw opdracht onder één dak? Bij van der Sande Allround Services is dit mogelijk! Van de meest uiteenlopende utiliteitsbouw, tot woningbouw . En van diverse soorten electra tot het verzorgen van beveiliging systemen, alles is mogelijk. Zelfs een complete verbouwing!

24-uurs service
Wij weten hoe belangrijk electro technische voorzieningen voor u kunnen zijn. Wij hechten er dan ook veel waarde aan om u 24 uur per dag van dienst te kunnen zijn. U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken op:

online storing melden
Heeft u een probleem met een electro installatie en u wilt deze met spoed opgelost hebben, maak dan gebruik van het online meld systeem. Uw storing wordt vervolgens zo spoedig mogelijk door ons verholpen. Klik hier om een storing door te geven of klik rechtsboven op 'storing melden'.

Is uw belangstelling na het bekijken van onze website gewekt?
Neem vrijblijvend contact met ons op.