Geef inbrekers geen kans

U moet er niet aan denken: indringers in uw huis terwijl uw kinderen liggen te slapen. Of de computers op kantoor vol vertrouwelijke documenten en bestanden worden gestolen... Een beveiligingsinstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt u én de meldkamer indien nodig en zorgt sowieso voor een betere nachtrust. Geheel afgestemd op uw wensen en budget. Indien gewenst volgens richtlijnen van uw verzekeraar en altijd volgens wettelijke voorschriften*.Van der Sande Electro levert, plaatst en onderhoudt beveiligingscamera’s, zowel analoge als IP-camera’s met megapixellenzen. Elke situatie kan een andere invulling vragen als het gaat om wat er specifiek gezien moet worden op de camerabeelden en wat het doel is van de camerabewaking. En dat is altijd maatwerk, want iedere opdrachtgever heeft andere wensen en budgetten. Wilt u bijvoorbeeld ruim overzicht over een grote buitenplaats? Of wilt u juist ‘close up’ personen identificeren? Zo kunt u tegenwoordig bijvoorbeeld vanaf elke plaats en op elk tijdstip uw camera’s checken via internet, uw iPhone of iPad of andere geschikte telefoons! Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste noviteiten en denken graag met u mee om zo binnen uw budget een preventieve en professionele camerabewaking te bieden.

Analyse van de zwakkeplekken

Inbraakpreventie begint met een goede analyse. Eerst brengen we de ‘zwakke’ plekken van het pand in kaart, daarna ontwerpen we een geavanceerd anti-inbraaksysteem. Inbraakbeveiliging is een vak apart. Het is ons vak! Als gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf staan we ons mannetje. En inbrekers…die worden er moedeloos van.

CCTV: Big Brother is watching you

Misdrijven worden dikwijls opgelost met behulp van videobeelden. Of beternog: voorkomen! Camerabewaking blijkt een effectief hulpmiddel bij inbraakpreventie. Camera’s zorgen voor veiligheid. En als u een CCTVsysteem koppelt aan andere alarmsystemen wordt uw pand pas echt een onneembare vesting.

Voorbeelden?

Van der Sande Allround Services verzorgde de volledige beveiliging van bedrijventerreinen, ziekenhuizen. Een technisch hoogstandje met een alarmcentrale, camerabewaking, toegangscontrole en een slagboomsysteem.

Certificeringen

Onze inbraakbeveiligingssystemen voldoen aan alle kwaliteitseisen van het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De normen zijn vastgelegd in de BORG BRL 2005 regeling.