Elektrotechnische hoogstandjes
Zoekt u een ervaren allrounder op elektrotechnisch gebied? Een specialist die adviseert,
installeert én innoveert? Van der Sande Allround Services zorgt voor:

•    elektrische installaties voor utiliteitsbouw
•    elektrische installaties voor woonhuizen
•    licht- en krachtinstallaties
•    domotica
•    noodbouw


Utiliteitsbouw
De elektrische installatie is de motor van een gebouw. Ieder project steltandere eisen en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Als aannemer heeft u te maken met diverse leveranciers, veiligheidsvoorschriften, wetgeving én ook nog met een deadline. De kracht van Markhorst Elektro schuilt in het totaalconcept: één adres voor alle technische vragen.
Wij leveren geïntegreerd maatwerk voor elektrische installaties, brand- en inbraakbeveiligingsystemen, domotica, datanetwerken en telecommunicatie. Eénpartijvoor het hele traject van A tot Z. Van advies, ontwerp en installatie tot een dag-en-nacht-service én de zorg vooronderhoud en controle.

Woningbouw
Voor woonhuizen, nieuwbouw, luxe villa’s en aangepaste woningen. De aanleg of renovatie van de elektrische installatie is bij ons in vakkundige handen. Op basis van uw persoonlijke wensen maken we een gedetailleerde installatietekening. U kunt rekenen op een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals domotica.

Licht- en krachtinstallaties
Water uit de kraan en verwarming op gas. Het is allemaal zo van zelfsprekend. Dat geldt natuurlijk ook voor elektriciteit. We kunnen niet zonder. Maar wat als de stroom plotseling uitvalt? Wat als de verlichting het zou begeven?
Voorkomen is beter dan genezen. Een gedegen elektrotechnische infrastructuur en een professioneel geïnstalleerd verlichtingssysteem voorkomen storingen en andere ongemakken. Markhorst Elektro is gespecialiseerd in het ontwerpen van licht- en krachtinstallaties. Met energieberekeningen en installatieschema’s die geheel zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Domotica
De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan razendsnel. Wat dacht u van domotica, een exclusief stukje techniek met luxueuze en praktische doeleinden. Met je mobiele telefoon de verwarming aanzetten, de toegangspoorten openen of de sauna inschakelen. Maar domotica draagt ook bij aan een veilige en comfortabele leefomgeving voor ouderen. Maximaal woongenot voor iedereen dus.
Meer weten over domotica?