Brandbeveiliging is eenvak apart

Brand. Het is de nachtmerrie van iedereen. En het kan iedereen overkomen. Goed functionerende brandmeldingsystemen verkleinen de kans op slachtoffers aanzienlijk. Een vakkundige installatie is dan wel een absolute vereiste. Van der Sande Allround Services weet er alles van.

Geen brandbeveiliging is spelen met vuur

Wist u dat jaarlijks vele tientallen mensen in hun slaap door brand worden overvallen? Of tijdens hun werk op kantoor? Het tijdig signaleren van een brandhaard is cruciaal. Een brandmeldingsysteem kan slachtoffers en schade voorkomen.

Brandmelders

Sensoren, rookdetectors en alarmsystemen zorgen ervoor dat u tijdig wordt gealarmeerd. Ook kan de brandweer automatisch verwittigd worden. Het is wel belangrijk dat brand- en vuurmelders op de juiste plaats en juiste methode worden geïnstalleerd. Daarvoor heeft u een specialist nodig. Van der Sande Allround Services adviseert u graag over de brandveiligheid in uw woning of kantoor.

Brandalarm? Zorgvooreenvlotteontruiming!

Natuurlijk verlaten we bij een brand zo snel mogelijk het pand. Maar is dit wel zo natuurlijk? Mensen raken in paniek en door rookontwikkeling zijn vluchtwegen soms moeilijk vindbaar. Ontruimingsinstallaties, noodverlichting en vluchtwegsignaleringssystemen zijn dan noodzakelijk. Daarbij is ‘functiebehoud bij brand’ enorm belangrijk. Essentiële onderdelen van een elektrische installatie moeten tijdens brand blijven functioneren. Doel: een veilige uitweg bieden aan personen die in gevaar verkeren. Meer weten over brandveiligheid? Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Certificeringen

Brandbeveiliging is een vak apart. Daarom zijn wij NEN 2535 en NPR 2576 gecertificeerd. Uw brandveiligheid is bij ons in goede handen. Daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken!